dijous, 24 de juliol del 2014

Col·loqui al Gaudí

Ahir, dimecres 23 de juliol, aprofitant la felicitat que estem vivint després de la setmana en què s’han publicat tan bones crítiques i en què la prestigiosa revista cultural Barcelona Time Out ens ha situat els primers en el rànquing de millor espectacle de la temporada, l’equip del musical va decidir cel·lebrar-ho realitzant un col·loqui després de la funció. 

Així, després d’un bon passe en el qual el públic va respondre molt positivament, deixant-se emportar per les emocions més divertides i més tristes i en el qual no hi va haver cap complicació tècnica, Oriol Miras, productor i director de màrqueting del musical va recordar a la platea que després d’una petita pausa la companyia es podria reunir amb els espectadors que volguessin a la Sala Petita del Gaudí. Així doncs, després d’airejar-se una mica i de donar temps a la companyia de canviar-se i sortir dels seus rols, la cita tingué lloc. Asseguts en cadires i al terra d’una manera informal la companyia, presidida per Daniel Anglès, director del espectacle, responia a les preguntes que els espectadors més curiosos els plantejaven des de les cadires de la platea de la petita sala.
La trobada tingué una durada exacta de 58 minuts i 57 segons i es parlà de diversos temes entorn al musical i al teatre en general; sobretot es donà importància al procés pel qual ha passat el musical un cop comencen els assajos, procés que orgullosament hem deixat ben documentat en articles anteriors. També es parlà de curiositats de la producció respecte a altres produccions i al fet de ser una companyia tan gran en els temps pels que passa el nostre teatre, fet que va acabar esdevenint una petita reflexió sobre  el moment pel que està passant el teatre al nostre país i les poques ajudes que tenim. A més, com a estudiosos que som nosaltres de la història del teatre musical a Catalunya ens va agradar que preguntessin sobre la diferencia en el procés de muntar un espectacle entre l’època en què Anglès començava a donar fruit als seus primers muntatges amb El musical més petit i ara. Es va parlar de tot això i més, entre moltes altres curiositats que vam poder viure els especadors que hi vam assistir.

Amb tot, l’espectacle segueix com sempre al teatre Gaudí de dimecres a diumenge, fent realitat aquest projecte que començà sent un somni. No te’l perdis, val molt la pena! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada