dimecres, 6 d’agost del 2014

Per sobre de totes les coses, with the best in town

Avui inaugurem la primera setmana d'agost, és a dir; l'últim mes del que podreu gaudir de "Per sobre de totes les coses" al Teatre Gaudí.

Si bé és cert que l'activitat del blog ha disminuït degut al fet que es fan menys activitats amb la companyia ja que després de l'estrena s'entra en la rutina de funció rere funció, aquesta setmana ha estat intensa per a dos membres de la companyia: Daniel Anglès i Lucy Lummis.
En el cas d'ell es deu a que el passat 25 de juliol el Gran Teatre del Liceu obria les portes durant una setmana a la gira espanyola de "Los Miserables", espectacle que porta la seva firma en la direcció. A més a París es seguia representant la versió francesa de "La Bella y la Bestia", que també signava Daniel Anglès com a director. El fet de tenir tres espectacles funcionant no és una novetat doncs ja fa temps que dos d'ells es van estrenar, però poder-ne tenir dos a la mateixa ciutat és un fet insòlit que emociona el director. En els temps que vivim és quasi impensable que un director tingui tants espectacles en funcionament i tots ells acompanyats d'èxits. Felicitats, Dani. 
Per a ella, ahir va tenir lloc l'esdeveniment que fa uns dies que cobreix els posts informatius de gran part de Catalunya; el concert "Lucy Lummis & her orchestra, with the best in town". Aquesta setmana passada Lucy Lummis va estar assajant al màxim per tal que l'acte sortís tal i com ella planejava, i el passat diumenge no va realitzar la funció de "Per sobre de totes les coses" per tal d'assegurar-se que podria donar-ho tot dimarts al concert i el dia següent tornar al Teatre Gaudí amb tota la seva energia. Avui, podem dir que l'esdeveniment va ser tot un èxit. Tot i que a nosaltres ens va resultar impossible assistir-hi, gran part de la companyia hi va anar, quedant meravellats amb una Lucy que de ben segur es va menjar el Palau de la Música.
Finalment, volem donar la benvinguda al festival gay i lèsbic internacional "Circuit Festival", que avui s'inaugura i que ha estat un dels patrocinadors de "Per sobre de totes les coses".

Tot en ordre, la setmana comença amb força! I ja tenim pràcticament 4000 visites al blog!

Treballaràs per sobre de totes les coses

Admiraràs per sobre de totes les coses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada