dimarts, 2 de setembre del 2014

Tot principi té un final

Ahir va acabar la nostra feina en el fantàstic projecte que és "Per sobre de totes les coses". Durant aquests cinc mesos hem tingut la immensa sort de formar part d'una gran companyia, entregada i passional, i fer-ho des de dues visions molt diferenciades: com a part de l'equip, des de dins, i com a espectadors de tots els fets, des de fora. 
Pertànyer a aquests dos mons ens ha ofert un regal molt especial per celebrar el final de tantes coses... Un petit regal que ens emociona i que volem compartir amb tots vosaltres i, sobretot, amb totes les persones que ens han acompanyat en el nostre primer projecte professional. Finalment hem obert el bagul dels records, ple d'aquell material que crees "per si de cas", que no utilitzes en el seu moment i que amb el temps esdevé allò que amb més amor guardaràs d'un moment tan bonic de la teva vida. En el nostre cas, quan vam obrir el bagul el vam veure ple d'imatges, de gravacions que prenen molt de sentit i amb les que vam estar recordant, durant una llarga nit, abans que acabés tot, el que per a nosaltres allò que havia d'acabar ha suposat. En guardarem moltes en la intimitat, però amb un petit recull, creiem que tenim el deure de compartir l'essència del que significa per a nosaltres, el Lluís i el Biel, els bloggers de "Per sobre de totes les coses", tot aquest temps que ha passat des del primer contacte, la primera publicació.

A tots els que molt especialment van dedicades aquestes imatges, no ho oblideu, us estimem i us agraïm tot i més, de tot cor.

Gràcies.


Us estimarem per sobre de totes les coses

2 comentaris:

  1. Tal i com vaig dir en un altre comentari fa uns dies, només tinc paraules d'agraïment. És un espectacle que he pogut gaudir en quatre ocasions, dues amb el 'Jason' d'en Jan Forrellat i dues amb l'esplèndida intepretació d'en Víctor Arbelo.

    Com a espectador, ha estat una experiència preciosa, emotiva i conmovedora, difícil de descriure en poques paraules. El nivell artístic, vocal, escènic i musical que heu aconseguit és impressionant; una autèntica llàstima que la temporada hagi estat tant curta i que no hagi estat possible enregistrar el CD (no obstant, qui pugui escoltar la versió original en anglès podrà constatar que el nivell artístic i l'esplèndida adaptació d'en Marc Gómez és extraordinària).

    La petjada que deixa 'Per sobre de totes les coses' és profunda i, probablement, irrepetible. (Encara que, si existís alguna possibilitat de re-estrena, l'enclau del Gaudí és ideal: la proximitat i el format fa que l'experiència sigui encara més intensa i colpidora).

    He pogut gaudir del talent i el gran treball d'una companyia teatral amb veritable amor per l'art en majúscules, amb una empenta i una intensitat desbordants.

    Moltes gràcies a tots els que heu fet que un espectacle així sigui possible, poder gaudir-lo en diverses ocasions ha estat un regal.

    LLarga vida a La Madam i al teatre capaç d'emocionar, fer riure i sacsejar consciències i esperits amb una sensibilitat exquisita.

    ResponElimina
  2. He tingut el plaer de gaudir d’aquest musical en dos ocasions i en les dues m’he emocionat. Com diu el comentari de dalt és una autèntica llàstima que no hagi estat possible enregistrar un CD. Desprès d’enamorar-me de PSDTLC vaig escoltar les cançons en anglès i l’adaptació d’en Marc Gómez no podia ser més genial (En el cas de no poder treure un CD potser es podria pujar, en text, a internet aquesta magnífica adaptació... #idea xD ).
    Si m’hagués sigut possible segur que hi hagués anat més cops. Els sentiments que transmeten els actors son increïbles. La història t’atrapa des del principi al final. Et pots sentir identificat amb els personatges (en el meu cas en 2). La il•lusió amb la qual treballen els actors es nota.
    Tot principi té un final, però ben segur que qui hagi tingut el plaer de gaudir d’aquest musical no l’oblidarà mai. Ho recordarem per sobre de totes les coses.

    ResponElimina