dilluns, 18 d’agost del 2014

Un no marxis mai.

Les funcions d'aquesta setmana passada varen començar amb un fet molt rellevant. Dimecres dia 13 la companyia va realitzar un acte commemoratiu en homenatge a Damon Intrabartolo, compositor i coautor de "Bare: a pop opera", qui feia just un any havia mort a l'edat de 39 anys. Així, juntament amb els membres de Deudeveu, el grup guanyador del concurs "Oh happy day!", els nostres intèrprets varen cantar una versió del tema "Bare", en català "Nus", arranjada per Gerard Ibáñez, director musical del conjunt, en un breu acte obert al públic. Va ser també en aquest acte quan es varen anunciar els dos fets més destacables d'aquestes últimes setmanes en referència a la producció de "Per sobre de totes les coses": per una banda, es va fer pública la incorporació a la companyia d'Anabel Totusaus en el rol de Claire, mare d'en Peter, paper que serà novament interpretat per Ester Bartomeu en les tres últimes funcions, i per altra banda, es donà a conèixer un canvi de repartiment en un dels papers protagonistes. Aquest diumenge passat en Jan Forrellat va fer la seva última funció com a Jason a "Per sobre de totes les coses", ja que entrarà a formar part de la companyia de "Los miserables". En el seu lloc Víctor Arbelo interpretarà aquestes dues últimes setmanes el paper. 

A més avui l'equip del musical ha pogut assistir al Trofeu Joan Gamper a la llotja del Camp Nou, convidats pel president del FCB. Tota una experiència!

Molta sort en aquest nou i viatge, amb molt carinyo, Jan, i benvinguts a la companyia, Víctor i Anabel!

PD: No oblideu que teniu fins dimarts 19 (és a dir; avui) a les 12 de la nit per enviar-nos els vostres escrits explicant-nos per quins motius hauríeu de ser els guanyadors d'una entrada doble a "Per sobre de totes les coses". Molta sort!


Triomfaràs per sobre de totes les coses

Hi seràs per sobre de totes les coses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada