divendres, 11 d’abril del 2014

Trepitjant el Gaudí

Avui a les 11 del matí l'equip creatiu de "Per sobre de totes les coses" ha visitat per primer cop el TGB (Teatre Gaudí), on s'estrenarà el proper 10 de juliol (d'aquí a tres mesos) l'espectacle.

Nosaltres també hi hem assistit, i l'hem pogut veure juntament amb Estanis Aboal, Daniel Anglès, Àgata Casanovas, Marc Flynn, Marc Gómez, Oriol Miras i Jordi Taixés, amb les imprevistes absències de Joan Gil i Anna Herebia. Durant la visita hem pogut investigar l'edifici; la sala petita, la sala gran on es representarà la funció i els camerinos, i s'han discutit sobretot temes de disposició escènica. El Teatre Gaudí, que va ser construït en l'espai que ocupava un antic supermercat, fou reformat novament aquest mateix estiu. D'aquesta manera ens hem trobat amb un escenari mig metre més profund, que permet als espectadors tenir una millor visibilitat. Entre tots s'han tractat temes com la col·locació dels músics, la il·luminació o l'escenografia (que anirà a càrrec d'Estanis Aboal). Però encara no podem avançar-vos res.

El que sí que podeu saber és que hem enregistrat la primera entrevista pel blog, però haureu d'esperar a dilluns per veure-la. Us desitgem un molt bon cap de setmana, i no ho oblideu...

Descobriràs per sobre de totes les coses

Gaudiràs per sobre de totes les coses


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada