dijous, 24 d’abril del 2014

El viuràs per sobre de totes les coses

Avui, dijous 24 d'abril, a les 16.00 han començat finalment els assajos de "Per sobre de totes les coses"! Aquests mateixos han tingut lloc a l'escola Aules de Barcelona, i han estat coordinats per Àgata Casanovas, Oriol Padrós i Jordi Taixés.

Després de tant temps esperant-ho, hem pogut gaudir del plaer de sentir alguns dels membres del repartiment interpretant peces del musical i, sobretot, hem pogut notar els primers indicis de la força que aquestes peces desprendran d'aquí a dos mesos i mig. Durant aquesta primera setmana es dedicaran les hores d'assaig a encaixar i començar a treballar les cançons, de forma individual, en petits grups i també a nivell conjunt. Així, han passat avui davant del piano Iskra Bocanegra, Jan Forrellat i Albert Muntanyola, Ester Bartomeu i Marc Flynn, i finalment Anna Herebia i Marc Gómez.

Si el dia ja prometia, el director de "Per sobre de totes les coses", Daniel Anglès, ha decidit començar amb bon peu el primer assaig, i ha regalat molt encertadament una magdalena de xocolata per desitjar sort a Iskra, la nostra Nadia, un personatge que al llarg de l'espectacle s'enfronta internament i constantment amb el rol que el seu físic li imposa en la societat. A partir d'aquest moment, la màgia de gaudir les peces, com si ja escoltéssim la banda sonora que acompanyarà aquest estiu la sala del Teatre Gaudí, ha impregnat les dues aules on s'han dut a terme els assajos musicals. A mesura que la tarda ha avançat, "Per sobre de totes les coses" ha començat a prendre forma. Escoltant-los cantar, les relacions entre els personatges es deixaven entreveure; sobretot en l'últim assaig, on s'han reunit els cinc joves protagonistes, i on en Jason, en Peter, la Nadia, l'Ivy i el Matt començaven a enamorar-se, a patir, a entendre i sobretot a sentir.

El tret de sortida ja s'ha escoltat. Tots estem preparats i impacients per emprendre aquest repte, i la millor forma de veure-ho i demostrar-ho són els assajos, on tot prendrà forma. Per tant, no deixeu de seguir a través de nosaltres, no més que uns simples però afortunats espectadors, la màgia de tot aquest procés que avui ha nascut. 



Cantaràs per sobre de totes les coses.

El viuràs per sobre de totes les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada