diumenge, 29 de juny del 2014

Aquests últims dies

A dos setmanes de l'estrena, voldríem fer una mirada enrera.  

El divendres 6 de juny va tenir lloc l'últim concert promocional del musical a Mataró. El concert fou molt emotiu ja que diversos membres de Madam Teatre, la companyia impulsora del projecte, tenen una estreta relació amb aquesta ciutat. A més, per primera vegada Ester Bartomeu, la qual interpreta el personatge de Claire, va assistir-hi i hi va representar una de les seves cançons.
Després del concert i del passe de tot el primer acte que havien realitzat la setmana anterior, la companyia seguí avançant el projecte, enfrontant-se ara amb el segon acte i preparats per començar a polir petits aspectes del primer. Així, al voltant d'aquella setmana, la relació amorosa entre Peter i Jason, els nostres protagonistes, començava a entrar en una fase més propera a la que serà la final; va començar a respirar-se amor. Paralel·lament a aquests fets i mentre a un ritme constant el segon acte anava prenent forma, la companyia va rebre la visita de Conxita Miquel, mare d'un noi gay, cristiana i practicant,  que va aportar a la companyia un nou i real punt de vista sobre un dels principals temes que tracta el musical: l'acceptació. Amb aquesta nova visió la companyia va fer un fort treball d'interpretació per tal de donar força al segon acte del musical mentre seguien realitzant passes del primer per tal d'arreglar petits detalls. 
Malgrat els bons resultats que anava obtenint el projecte, Albert Muntanyola, que interpretava el personatge del mossèn va haver d'abandonar-lo, sent substituït per Eduard Doncos qui ràpidament i amb esforç ha atrapat el nivell en què estava la companyia, podent realitzar el diumenge 22 de juny un primer passe de tot el segon acte enllestit. 
Ha estat, però, aquest divendres 27 de juny quan la companyia ha tingut totalment tot lligat per fer el primer passe de tota l'obra seguida, és a dir; dels dos actes. Aquest assaig va ser una petita espurna de felicitat encaramelada amb dramatisme. Tot l'equip va experimentar un daltabaix d'emocions i amb aquest passe es confirmava el que tots pensàvem; això que s'esta fent és molt gran! A més, fou al finalitzar l'assaig quan l'encarregada de perruqueria Vanessa Oller explicà a la companyia el pentinat que s'hauran de fer per a l'espectacle. Realment això també fou un espectacle de rialles.  El dia següent, dissabte 28, la companyia va aprofitar per seguir repassant diferents números tant individuals com col·lectius. 
Ha estat aquest matí, diumenge 29, quan la companyia s'ha reunit per primer cop amb tota la banda de musics que aquest estiu estaran tocant en l'espectacle i han realitzat la que ha estat la primera italiana musical amb banda. Així doncs, la companyia ha aprofitat per repassar vocalment tots dos actes i s'han pogut fer una idea real de com sonarà el Teatre Gaudí aquest estiu. Per altra banda, les primeres hores de la tarda s'han aprofitat per acabar de corregir diferents indicacions per tal de poder tornar a fer un passe complet i actuat a partir de les vuit i mitja del vespre. 

A part de tot això la companyia ha rebut en les últimes setmanes la visita de diferents mitjans de comunicació; per una banda Tv3 va emetre un reportatge sobre el musical, Btv va fer una comunicació en directe dins del  programa Connexió Barcelona amb un assaig i també s'ha rodat l'anunci per a l'espai "33 recomana" del canal 33.

Entusiasmats de com avança el projecte us informem que el poster del musical ja està instal·lat a la façana del teatre Gaudí i que les entrades ja estan a la venta a Ticketmaster. I per si encara no esteu convençuts Iskra Bocanegra  ús convida a venir!




Recordaràs per sobre de totes les coses

Ho aconseguiràs per sobre de totes les coses 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada