diumenge, 4 de maig del 2014

Segona setmana d'assajos

Després d'aquests quatre dies, els assajos musicals han avançat molt bé, i el dijous que ve, dia 8 de maig, tota la companyia farà un assaig a la italiana de cançons, en el que es passaran tots els temes, de principi a final, respectant-ne l'ordre i sense aturar-se a arreglar res. Però avui, aprofitant que estava tot pràcticament muntat, per aconseguir rodatge s'ha fet una passada seguida de la gran majoria de cançons amb tota la companyia excepte Ester Bartomeu i Lucy Lummis que no podien assistir a l'assaig. Dijous dia 8, en canvi, serà Albert Muntanyola qui no podrà participar en la italiana musical.

La setmana d'assajos va començar molt intensa ja dimecres. A càrrec d'Àgata Casanovas es va fer una sessió fotogràfica per on va passar tot l'equip de "Per sobre de totes les coses". La sessió va durar també tot el matí de dijous, en el que a més a més l'equip audiovisual i de making off va realitzar una entrevista als membres de Madam Teatre que ben aviat podreu veure al canal oficial de youtube, i aquella mateixa tarda va tenir lloc el primer assaig amb tota la companyia al complet, i l'únic fins al moment. De fet, va ser la primera vegada que tot el repartiments es trobava (fet que no va passar ni tan sols el dia de la reunió de presentació de la companyia, en què Lucy Lummis no va poder assistir). Divendres es van treballar les cançons de cor i algunes individuals, i dissabte només van ser convocats els cinc protagonistes. Aquests dos dies també varen tenir quelcom especial: divendres els intèrprets van poder estrenar la nova sala d'assaig de "Per sobre de totes les coses", proporcionada per l'escola Aules, on van estar-hi també dissabte.

A mesura que els assajos musicals han avançat també ho ha fet el cansament i la dispersió entre la companyia, però avui hem pogut veure com la intensitat i duresa d'aquests dies ha estat molt profitosa. Com ha dit Oriol Padrós, director musical, en finalitzar l'assaig: "per mi, això és el dia 1 d'assaig. Ara ho tenim tot clar, [...] a partir d'aquí, podem treballar. Podem fer que soni realment bé".

Per acabar, ens agradaria recordar-vos, com ja deveu saber els que seguiu el facebook del musical, que d'aquí a pocs dies començaran una sèrie de concerts previs a l'estrena, a través dels quals podreu veure el treball que s'està fent aquestes setmanes. El primer de tots serà dissabte dia 17 de maig al Teatre del Sol de Sabadell. Volem convidar-vos a anar-hi i gaudir de la potent música d'aquesta fantàstica obra tan com nosaltres ho hem fet avui. Us assegurem que té una partitura i unes lletres que no deixen indiferent. 

Sentiràs per sobre de totes les coses

Treballaràs per sobre de totes les coses



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada