dissabte, 19 d’abril del 2014

Les audicions

A pocs dies de l'inici dels assajos, la companyia de "Per sobre de totes les coses" està impacient per començar. Però abans d'això, des del primer contacte d'en Marc Flynn amb "Bare" ha calgut recórrer un llarg camí. 

Les audicions varen tenir lloc en dues sessions a l'escola Aules de Barcelona; la primera el dia 15 de febrer i la segona el 22 de març. Durant aquests dos dies Madam Teatre, l'equip directiu i l'equip productiu varen estar involucrats en el procés de decisió, treballant conjuntament per tal de trobar la companyia adequada per aquesta versió de "Bare". Les audicions van ser tancades, i buscaven perfils concrets, que encaixessin perfectament amb el personatge, però a la vegada la personalitat i el talent eren dos factors decisius en la tria, tenint en compte que pràcticament tot el repartiment havia d'estar compost per actors joves. Pel que fa als papers adults, dos dels tres van ser escollits, sense fer el càsting, pel mateix Daniel Anglès. Foren Claire, la mare de Peter, que serà interpretada per Ester Bartomeu, i el Capellà, que serà Albert Muntanyola. Dels papers protagònics, quatre d'ells (en Peter, en Matt, l'Ivy i la Nadia) ja estaven decidits des que va néixer un any enrere la idea de dur a terme el projecte. Però Daniel Anglès ens assegura: "si hagués tingut un sol dubte que no eren perfectes per fer aquests papers, jo no seria en aquest projecte".

Així doncs, en les dues sessions es varen fer quatre audicions específiques: una d'elles masculina, en la que es volia sobretot trobar un Jason, i d'on varen sortir gran part dels nois que completaven el repartiment d'homes, una altra buscant noies per als papers secundaris, una tercera cercant uns perfils concrets de ballarins que poguessin cantar i interpretar també, i finalment es féu una proba a algunes candidates per al paper de Chantelle, que va acabar en mans de Lucy Lummis. 

"Jo estic convençut que d'aquí a cinc anys les persones d'aquesta companyia, totes, estaran fent coses importants", Daniel Anglès



Arriscaràs per sobre de totes les coses

Crearàs per sobre de totes les coses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada